București

Presedinte: Dr. Cornel Stefan
Secretar: Dr. Musat Ovidiu

Filiala Bucuresti a SRO organizeaza sedinta lunara in a 3-a zi de luni a lunii respective (exceptand iulie, august si septembrie), cu participarea a aproximativ 150 de medici oftalmologi din Bucuresti si zonele invecinate. In cadrul sedintelor firme producatoare/distribuitoare in domeniul oftalmologiei isi prezinta preocuparile si produsele.

Pitești

Presedinte: Dr. Costel Georgescu
Secretar: Dr. Lupasu Florin

Filiala Pitesti a SRO organizeaza sedinta lunara in a 3-a zi de luni a lunii respective (exceptand iulie, august si septembrie), cu participarea a aproximativ 150 de medici oftalmologi din Pitesti si zonele invecinate. In cadrul sedintelor firme producatoare/distribuitoare in domeniul oftalmologiei isi prezinta preocuparile si produsele.

Iași

Presedinte: Dr. Ion Popescu
Secretar: Dr. Anghel Ilie

Filiala Iasi a SRO organizeaza sedinta lunara in a 3-a zi de luni a lunii respective (exceptand iulie, august si septembrie), cu participarea a aproximativ 150 de medici oftalmologi din Iasi si zonele invecinate. In cadrul sedintelor firme producatoare/distribuitoare in domeniul oftalmologiei isi prezinta preocuparile si produsele.