Termeni si conditii

 

Informatii generale
Va rugam ca, in calitatea dvs. de utilizator (vizitator) al site-ului nostru, sa cititi cu atentie regulile cuprinse in Termenii si Conditiile de pe site-ul www.oftalmologiaromana.ro
Continuarea utilizarii website-ului reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si conditii.

Datele de identificare ale Societatatii Romane de Oftalmologie sunt urmatoarele:
SOCIETATEA ROMANA DE OFTALMOLOGIE
Codul Unic De Identificare: 9463840
Adresa: Strada Virgiliu nr. 17-19, Et:4, Ap:13, Bucuresti, sector 1, Bucuresti
Banca: BCR sector 1, Calea Victoriei, nr 155, sector 1, Bucuresti, Romania
Cont bancar: IBAN: RO25 RNCB 0072 0496 8983 0001
Telefon: 0040 21 313 80 15
Email: milophtha@oftalmologiaromana.ro

Drepturi de proprietate intelectuala
Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de Societatea Romana de Oftalmologie. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Societatea Romana de Oftalmologie. Toate drepturile sunt rezervate Societatea Romana de Oftalmologie. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea Societatii Romane de Oftalmologie.
Sunt interzise modificarea, copierea, multiplicarea, folosirea, completarea sau orice alt fel de utilizare a marcilor, designului, imaginilor, textelor, unor fragmente de text sau a oricarui alt continut de pe site-ul web al Societatii Romane de Oftalmologie, fara acordul in scris prealabil al Societatii. O exceptie o constituie multiplicarea, valorificarea sau utilizarea materialelor puse la dispozitie pe site in mod explicit pentru a fi folosite cu acest scop.
Societatea Romana de Oftalmologie are dreptul sa modifice unilateral prevederile din Termeni si conditii, in acord cu prevederile legale. Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului Termenilor si conditiilor pe pagina de internet impreuna cu marcarea numerica a versiunii. Folosirea de catre dvs., in calitate de utilizator, a paginii de internet dupa realizarea acestor schimbari presupune ca ati luat cunostinta despre acestea, le intelegeti si v-ati exprimat acceptul cu privire la aplicarea acestora in ceea ce va priveste.

Raspundere
Informatiile din acest website sunt furnizate cu buna credinta iar Societatea Romana de Oftalmologie le considera a fi corecte.
Societatea Romana de Oftalmologie este autorizata sa modifice in orice moment si dupa cum crede de cuviinta continutul si modalitatile functionale si operative ale website-ului, fara niciun preaviz. Societatea Romana de Oftalmologie va face astfel incat informatiile prezentate pe website sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. Societatea Romana de Oftalmologie este scutita de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.
Societatea Romana de Oftalmologie isi rezerva dreptul de a suspenda total sau partial site-ul web sau a modifica continutul acestuia sau serviciile legate de acesta.
Societatea Romana de Oftalmologie nu garanteaza in niciun fel disponibilitatea permanenta a site-ului web www.oftalmologiaromana.ro. Nimeni nu este indreptatit sa ridice pretentii legate de utilizarea sau mentinerea site-ului web al Societatii Romane de Oftalmologie.
Societatea Romana de Oftalmologie nu raspunde pentru daune provocate de utilizarea necorespunzatoare sau abuziva a contului de utilizator (cont activ pe perioada pregatirii si derularii Congresului) de catre utilizatorul insusi, de utilizarea abuziva sau pierderea datelor de identificare sau a datelor salvate de catre utilizator.
Materialele de pe acest site sunt proprietatea autorilor lor, asa cum acestia au declarat si asa cum acestea apar pe acest site.
Societatea Romana de Oftalmologie nu ofera garantii asupra link-urilor, acuratetei, completitudinii informatiilor sau a textelor sau elementelor grafice, sau a altor elemente. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Societatea Romana de Oftalmologie nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.
Acest website a fost creat cu scopul de a furniza de informatii pentru profesionistii care activeaza in domeniul medical.

Disponibilitate
(1) Societatea Romana de Oftalmologie depune toate eforturile pentru a asigura continuitatea administrarii si punerii la dispozitie a site-ului web – in masura posibilitatilor tehnice, economice, organizatorice si specifice companiei.
(2) Societatea Romana de Oftalmologie nu raspunde legal pentru lipsa de conformitate si nu garanteaza in niciun fel ca site-ul web al Societatii Romane de Oftalmologie sau continutul sau se vor afla in mod continuu la dispozitia utilizatorilor, ca acestea sunt puse la dispozitia utilizatorilor, ca nu contin greseli. Societatea Romana de Oftalmologie isi declina in mod explicit, in limitele permise de lege, orice raspundere pentru daune de orice fel provocate de punerea la dispozitie a site-ului web www.oftalmologiaromana.ro sau a resurselor anexe care servesc la existenta acestuia.
(3) Societatea Romana de Oftalmologie isi declina orice raspundere pentru perioadele de timp in care site-ul nu se poate accesa din motive tehnice sau datorita altor probleme.

Incarcarea de material nociv
Societatea Romana de Oftalmologie interzice incarcarea pe site-ul web de programe pentru calculator, fisiere si alte materiale continand elemente capabile sa distruga si/sau sa intrerupa functionalitatea site-ului, ca de exemplu virusi, fisiere manipulate, fisiere „ascunse” (de exemplu imagini integrate in fisiere audio), viermi, troieni sau boti pentru scrolling, afisarea mai multor ecrane sau pentru alte tipuri de activitati, care afecteaza integritatea si functionalitatea site-ului web sau a comunicarii online in general.
Este de asemenea strict interzisa publicarea sau transmiterea unor mesaje, poze, videclipuri cu continut daunator, amenintator, inselator, defaimator, plin de resentiment, agresiv, rasist, vulgar, denigrant, indecent, insultator, violent, obscen sau pornografic.

Atacuri electronice
Sunt interzise orice fel de atacuri electronice impotriva site-ului web www.oftalmologiaromana.ro sau a oricaror alte date ale Societatii Romane de Oftalmologie aflate in corelatie cu site-ul precum si orice atacuri electronice impotriva datelor utilizatorilor.

Aspecte juridice
Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Aveti obligatia de a reciti aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dumneavoastra continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.
Societatea Romana de Oftalmologie se angajeaza sa trateze datele personale obtinute in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Aspecte generale
Suntem ferm angajati in protejarea datelor cu caracter personal. Va rugam sa parcurgeti cu PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (oftalmologiaromana.ro), pagina care contine informatii importante cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
Ne angajam sa protejam datele cu caracter personal ale persoanelor vizate de indata ce suntem in posesia lor. Implementam masuri de securitate organizatorice si tehnice. In ciuda eforturilor noastre, in cazul in care vom identifica o bresa de securitate care va afecteaza, va vom informa si vom initia masuri de protectie adecvate.
Utilizarea datelor cu caracter personal pe care ni le-ati transmis se face potrivit acestei politici de confidentialitate sau potrivit informarii pe care ati avut-o la dispozitie in momentul colectarii lor.
Securitatea tuturor datelor este un aspect foarte important. De aceea, serverul oftalmologiaromana.ro se afla in Romania , iar imputernicitii nostri cu privire la suportul tehnic, hardware si software, se afla in Uniunea Europeana.
Procedurile noastre cu privire la protectia datelor cu caracter personal, masurile organizatorice si tehnice, sunt structurate in scopul de a asigura confidentialitate si securitatea datelor cu caracter personal si a tuturor informatiilor aflate in grija noastra. Verificam periodic caracterul adecvat al masurilor implementate.
In masura in care doriti sa ne trimiteti un mesaj prin intermediul site-ului, de asemenea vor fi colectata informatiile pentru care sunteti rugati sa completati campurile cum ar fi nume, email, continutul comunicarii, atasamente sau alte informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

Continut furnizat de utilizatori pentru inregistrarea lucrarilor la Congresele Societatii Romane de Oftalmologie

Date cu privire la lucrarile inregistrate. Toate datele pe care le inregistrati cu privire la lucrari vor deveni proprietatea Societatii Romane de Oftalmologie. Societatea Romana de Oftalmologie va recunoaste dreptul de autor tuturor persoanelor specificate ca autori, co-autori. Colectarea acestor date se face pentru evaluarea lucrarilor. Daca la inregistrarea lucrarilor furnizati date personale ale altor persoane sunteti responsabil pentru obtinerea permisiunii acestora cu privire la aceasta inregistrare. Pentru inregistrarea lucrarilor se colecteaza urmatoarele date: nume, prenume, grad profesional, email, telefon, titlu universitar, calitatea celui care inregistreaza, alti autori (pentru care se colecteaza aceleasi date), rezumatul in limba romana, rezumatul in limba engleza al lucrarii.

Informatii colectate despre Dumneavoastra ca urmare utilizarii Platformei www.oftalmologiaromana.ro

Cookies, tehnologii de trasabilitate. Societatea Romana de Oftalmologie tine informatii de tip Log pentru a diagnostic eventuale probleme hardware sau software ale serverelor pe care ruleaza aplicatia, pentru a putea face comparatii cu rapoartele sumarizante. De asemeni sunt folosite cookies pentru a livra utilizatorilor continut specific sau pentru alte scopuri.

Folosirea adreselor IP: O adresa IP (Internet Protocol) este un set de cifre care este alocat in mod automat computerului dumneavoastra atunci cand va logati la furnizorul dumneavoastra de internet sau prin reteaua locala a organizatiei dumneavoastra (local area network – LAN) sau wide area network (WAN). Serverele de web identifica in mod automat computerul dumneavoastra prin intermediul adresei de IP care va este alocata in timpul sesiunii dumneavoastra online.
Societatea Romana de Ofatlologie sau alte terte parti care actioneaza in numele sau poate colecta adresele de IP in scopul administrarii sistemelor si pentru a audita utilizarea site-ului sau. Vom folosi adresele IP pentru a identifica utilizatorii site-ului nostru atunci cand consideram necesar sa instituim conformarea cu termenii de utilizare ai site-ul sau sa ne protejam serviciul, site-ul sau utilizatorii.

Cookies. Societatea Romana de Oftalmologie poate plasa un “cookie” in browserul computerului dumneavoastra. Acestea sunt fisiere mici in format text care ne furnizeaza informatii despre frecventa cu care un utilizator acceseaza site-ul nostru si modul in care il utilizeaza. Acestea nu contin informatii care sa conduca la identificarea unei persoane, dar, in cazul in care ne transmiteti astfel de informatii, de exemplu inregistrandu-va pe site-ul nostru, este posibil ca acestea sa se coreleze cu informatiile stocate in cookie.

Informatii care nu pot conduce la identificarea unei persoane
Prin intermediul „cookie-uri” Societatea Romana de Oftalmologie colecteaza informatii care nu pot conduce la identificarea unei persoane dar care ofera, in format cumulativ, date cum ar fi numarul total de vizitatori de pe fiecare pagina a website-ului nostru si numele de domeniu al furnizorilor de internet al vizitatorilor site-urilor noastre.
Aceste informatii, care raman in format cumulativ, pentru a intelege maniera in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre pentru a le putea aduce imbunatatiri. Putem dezvalui aceste informatii altor terti. IN CADRUL ACESTUI PROCES NU SUNT DEZVALUITE INFORMATII CARE POT CONDUCE LA IDENTIFICAREA UNEI PERSOANE.
Un set de „cookies” este cel de tip Analytics. In acest sens folosim servicii de analytcs cum ar fi Google Analytics. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii care nu pot duce la identificarea unei persoane. Google ofera optiuni suplimentare privind colectarea de date si cookies aici http://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Societatea Romana de Oftalmologie se obliga sa asigure constant un nivel corespunzator de protectie a datelor cu caracter personal, respectand prevederile legale precum si masurile de securitate aplicabile.

Cum utilizam datele cu caracter personal
Datele cu caracter personal referitoare la contacte pot fi consultate de catre membrii echipei Societatii Romane de Ofatlmologie sau www.oftalmologiaromana.ro doar in masura in care este strict necesar pentru initierea si mentinerea legaturii cu persoanele de contact in cauza, pentru executarea contractelor, pentru gazduirea sau facilitarea gazduirii evenimentelor, precum si in alte scopuri care decurg din obligatiile izvorate din legi, contracte sau uzante cinstite.
Luam in considerare contextul in care datele cu caracter personal au fost colectate, in special in ceea ce priveste relatia dintre persoanele vizate si noi, precum si posibilele consecinte asupra persoanelor vizate.
Transmitem catre organele profesiei de medic informari cu privire la participarea medicilor la evenimentele organizate de Societatea Romana de Oftalmologie si partenerii sai accesarea resurselor de documentare, utilizare a datelor cu caracter personal fara de care acordarea punctelor de pregatire profesionala pentru medici ar fi imposibila.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucram datele cu caracter personal ale persoanelor de contact pe baza consimtamantului, contractului incheiat cu noi sau uzantelor cinstite, precum si pentru executarea obligatiilor noastre legale.

Pastrarea datelor
Datele cu caracter personal vor fi pastrate de noi doar atat timp cat este necesar scopurilor prelucrarii, precum si, bineinteles, potrivit cerintelor legale sau contractuale. In lipsa unor astfel de cerinte, perioada de pastrare a evidentelor si a documentelor justificative pentru servicii nu ar trebui sa depaseasca 10 ani.

Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal
Masurile noastre de securitate, atat cele tehnice cat si cele organizatorice, protejeaza atat informatiile noastre cat si informatiile despre contacte, datele cu caracter personal si alte date importante. Preocuparea pentru detectarea, investigarea si rezolvarea amenintarilor la adresa securitatii este permanenta. Alocam resurse logistice si financiare semnificative in acest sens.

Situatii speciale – Foto-video
In cazul Congreselor organizate de Societatea de Oftalmologie, vor fi prelucrate imagini ale profesionistilor care participa la aceste evenimente publice.

Modalitatea de contact cu privire la datele cu caracter personal
Pentru mai multe informatii cu privire la datele dvs. personale, pentru exercitarea drepturilor precum si pentru a transmite orice alte intrebari privitoare la cele comunicate prin prezenta Nota de Informare, puteti inainta o solicitare in atentia Responsabilului pentru protectia datelor cu caracter personal: milophtha@oftalmologiaromana.ro

 

Data actualizarii: septembrie 2023